2023-05-03 48 瀏覽
無啡不歡嘅我呢日同朋友係中環chill 下行下街😎😎 行到攰攰地想飲返杯靚啡 🤩🤩 見到呢間 The Busking Corner 除左普通嘅咖啡之外更有多款咖啡製成嘅特飲 mocktails 😮😮😮 啡迷嘅我比佢吸引左忍唔住要叫返兩杯黎飲🤪🤪😆😆😆 首先第一眼比menu 吸引到叫左嘅 野飲🤣🤣🤣 係一個超特別嘅藍白啡漸層特飲 Coffee Blue 🇫🇷🇫🇷 仲要係我非常鐘意嘅一款天然材料製成 🌱 係蝶豆花呀🤩🤩 蝶豆花除左可以抗氧化之餘😆😆 更加含有類黃酮 對頭髮非常之好加🕺🕺🕺 對身體好之外🕺🕺 配上燕麥奶同咖啡簡直係打卡一流📸📸🤣🤣🤣飲咖啡又點少得叫返杯傳統嘅latte 呢💃💃 換左燕麥奶嘅latte 依然keep 到個個靚靚心心拉花💕💕 燕麥奶嘅質感亦非常濃厚唔水化 👍👍👍 配埋特別咖啡豆嘅烘培味道😋 係一杯非常滿意嘅 oat latte 呀💃 正所謂 good coffee starts a good day 😎😎 完全係一日美好嘅開始呀👍👍