平時返工食lunch成日會經過,但就一直冇機會試下。咁岩要同事farewell,又咁岩落大雨,終於俾左個機會我去試下。呢間主打西式cafe,環境幾唔錯,都唔會坐到好迫。1// Grilled AustraliaBeef Sirloin (220G) [$238] 雖然小編就唔食牛,但據同事分享,分量好足,食落都ok,可惜小編就覺得油脂比較多,但整體不過不失啦。舐脷指數:👅👅2//Asparagus Penne withGarlic Tomato Sauce [$168]呢道可以話係小編最愛,好香蕃茄味,雖然有蒜,但唔會搶左蕃茄既香。舐脷指數:👅👅👅3//Macau Style SeafoodRisotto[$188]最後呢款就唔建議大家試,可能係期望有D高,但首先飯上黎之後唔熱,而且飯好硬,令整體口感變得冇咁好。舐脷指數:👅

舐脷指數:👅👅

舐脷指數:👅👅👅

舐脷指數:👅
Grilled Australia Beef Sirloin (220G)
Macau Style Seafood Risotto
題外話/補充資料: 午市都係做set lunch,前菜可以揀餐湯/沙律,加一個主菜,再加一杯野飲。價錢方面就似乎你揀咩主菜。 整體來說,環境係唔錯,但食物質素就有待改善。如果午餐想搵個地方坐下但又唔想太迫,呢到可以係一個選擇。 整體舐脷指數:👅👅
2023-05-23