2024-10-10 571 瀏覽
呢間西式扒房主打平鐵牛扒 價錢相宜 難得咁高人氣 爆晒場🍴除左牛扒之外 其他菜式都唔錯👍🏻.〰️LUNCH MENU〰️📌CHARGRILLED AHI TUNA-碳烤吞拿魚扒 $158吞拿魚扒陣陣炙燒香 熟度剛好 軟腍帶韌勁🍣沾上海苔脆脆 草青香同魚鮮味好夾🌱沙律混入烤焗花生, 西柚, 茴香, 薄荷同香椒 清新香口🥗.📌MORETON BAY BUGS 琵琶蝦 $70/pc價錢好抵 一次過order左四隻🤑琵琶蝦肉質爽彈 仲幾鮮甜🦞唧埋檸檬汁 更提鮮🍋配以大蒜青蔥牛油燒 超香口惹味🧄🌱🧈其中一隻有餿味 但店員超好 即刻換過比我地👍🏻.📌CHARRED BROCCOLINI 燒西蘭花苗 $48西蘭花苗青綠爽脆 炒得好有鑊氣🥦灑上辣椒碎同巴馬臣芝士粉 辛辣鹹香🧀🌶️.📌MIXED LEAF SALAD 雜錦沙律 $38雜錦沙律菜新鮮爽脆🥗拌以車厘茄, 紫洋葱同甜蔥沙律醬 酸甜開胃🧅🍅.📌NEW YORK CHEESECAKE 紐約芝士蛋糕 $68紐約芝士蛋糕幾出色🤍綿滑扎實 同時做到軟心效果 濃郁芝士味中帶點檸檬果酸🧀🍋配搭士多啤梨醬 整體甜而不膩🍓.📌AMERICANO $30📌FREE-F
〰️LUNCH MENU〰️
📌MORETON BAY BUGS 琵琶蝦 $70/pc
📌CHARRED BROCCOLINI 燒西蘭花苗 $48
📌MIXED LEAF SALAD 雜錦沙律 $38
📌AMERICANO $30
📌FREE-FLOW Still / Sparkling Water $10/person
有關食物相片 可參考已上傳之影片🎦