2023-06-13 50 瀏覽
去中環辦事,搞到午飯時間🫠喺OpenRice search 附近餐廳,見到呢間,就碌咗入去三個人食量都唔大,叫左兩個午餐,一個係照燒雞扒定食,一個係網燒牛定食照燒雞扒非一般好味😳入味,多汁,脆皮,連隻碟都好熱,竟然連細節都咁講究👍🏻網燒牛一般,同店員反映,佢哋話黎緊會換過另一款牛,希望下次食會有進步☺️叫多個芝士年糕同炸雞軟骨,雞軟骨炸得剛剛好突然發現一人份小食串燒set,又忍唔住叫左🤣枝豆好大份,炸物我哋揀左炸豆腐,加5串串燒,雞翼燒得好香口,牛肋肉夠稔夠juicy,雞軟骨燒得夠乾身唔會成口油,牛舌好稔好多汁店員好nice,見到小魔怪,都好好耐性,又問我哋各方面意見,估唔到求其食個飯,都可以吹成半個鐘水😂

叫多個芝士年糕同炸雞軟骨,雞軟骨炸得剛剛好

突然發現一人份小食串燒set,又忍唔住叫左🤣

2023-06-10
5 分鐘 (堂食)
  • 牛舌
  • 照燒雞扒