2019-05-27 444 瀏覽
又來到中環食日本菜,今次就黎到壽司專門店☺️實好有口福!係主菜前,就食住前菜先喇!前菜 - 帶子裙邊,好好𡁻口。最啱就係一邊等食,一邊傾計既時候,𡁻下帶子裙邊😋沙律 - 沙律菜好鮮甜爽口,加上有爆汁既車厘茄每個套餐仲會有一碗味噌湯添!套餐主菜香蔥吞拿魚碎丼(限定)正所謂,刺身一定要食當造時令既身材,一於就叫個限定既香蔥吞拿魚碎丼。滿滿既吞拿魚碎上面鋪滿左蒽碎。食落除左魚蓉既鮮,仲多左一層蒽香既口感。吞拿魚碎丼,除左可以好似普通丼飯咁食之外,我地仲自製左吞拿魚壽司😂就係將壽司飯壓好再鋪上魚蓉🤣🤣別有另一番風味自選壽司(20件)壽司方面,我地就叫左10款壽司各2件。分別有:赤身赤貝甘海老穴子海膽三文魚子帆立貝仲有3款特別既時令壽司🍣全部都好好味😋甜品最後套餐仲有甜品。今日係芒果味既mochi☺️我仲搶埋寶寶個粒自己食埋添😋

沙律 - 沙律菜好鮮甜爽口,加上有爆汁既車厘茄

每個套餐仲會有一碗味噌湯添!

套餐主菜

香蔥吞拿魚碎丼(限定)

自選壽司(20件)

壽司方面,我地就叫左10款壽司各2件。分別有:
赤身