2023-08-13
去開central ,整完野,約咗朋友食lunch,朋友帶咗我去食日本嘢,估唔到好好味,材料好新鮮,食物質素高質,食lunch嘅價錢都合理,有種去去當地日本食魚生飯的感覺。估唔到這個價錢很爆場,朋友話Lunch 好多人,Walk in 多數無位,所以大家如果想lunch 試吓,記得book 位。魚生粒壽司飯 $250雖然三文魚/油甘魚同Tuna 切粒粒,但全部厚切,好鬼新鮮,入口又有魚香及油脂香,又肥美,入口即融,重有大大粒三文魚籽同甜蛋mix 埋一齊食,真係巧巧味😍,午市定食會附送沙律🥗,蔬菜新鮮和麵豉湯。季節壽司盛合 $350 有Tuna,牡丹蝦,深海池魚,海膽,帶子,三文魚籽,金油甘魚同拖羅八件壽司加甜蛋,四款魚生全部都係超級厚切同超級新鮮,牡丹蝦,海膽,帶子,三文魚籽好鮮甜好好味😋,食完的確很滿足!午市定食會附送紫菜腐皮烏冬,烏冬幾煙韌, 腐皮都好食。朋友係vip 會員重有荔枝糯米糍送同埋免加一✌️✌️。
魚生粒壽司飯 $250
季節壽司盛合 $350
朋友係vip 會員重有荔枝糯米糍送同埋免加一✌️✌️。