2023-06-22 34 瀏覽
🇯🇵日本料理之中,吉列豬🐷都可說係我的最愛😍。鬆脆的麵包糠外衣,包住肉質豐富既豚肉,唸起都流口水。朋友帶我去中環Gin katsu, 估唔到中環嘅價錢都唔係太貴,而且質素高十分值得啦。💯🥢吉列黑豚肉眼定食:有前菜大根柚子,非常清新, 師傅話不少客人會外賣一樽返屋企慢慢歎。🥣特製牛尾湯一試難忘,慢煮六小時製作,每啖都係師傅嘅心機❤️💗🥗 椰菜絲爽脆清新,可以解膩,配沙律汁 酸酸甜甜好開胃。🐷主角黑豚肉眼非常 juicy,炸得脆卜卜,食嘅時候要小心燙嘴,因為非常新鮮熱辣。🍚仲有日本米飯,一定夠飽,師傅仲好細心問客人需唔需要添飯 😘🥤🍊飲品我揀咗柚子梳打, 用日本溫泉水及天然柚子汁製成。樽身仲有可愛少女漫畫頭像,好飲又好睇😍❤️🌂☂️☔離開時遇著大雨,餐廳畀咗把遮我,服務真係令人好難忘💗❤️😘

🥢吉列黑豚肉眼定食:

🥗 椰菜絲爽脆清新,可以解膩,配沙律汁 酸酸甜甜好開胃。