2022-09-14
Woke西式餐廳係中環黃金地段,佔地共三層,菜式以嶄新的烹調手法,款式多樣化,實有一岩哂心思。✨Negitoro AvocadoWagyu Beed Tartare✨一共有三款味道,唔同嘅味道都好出色,吞拿魚蓉鮮味香濃,牛肉他他肉質鮮嫩,牛油果味道清新,配搭薄脆餅底,好食!✨Black Truffle Cappuccino黑松露卡布奇諾✨黑松露融合濃縮咖啡及牛奶,加上細緻的奶泡,呈現一杯醇厚Cappuccino。✨Ricotta Cheese & Spinach Tortelloni✨推介!意大利餃子Creamy入味,入口有好清新嘅乳酪味道,兩者配搭十分之夾。✨Sirloin✨肉質嫩滑香口,醬汁入味,份量岩岩好!✨Slow Cooked Iberico Pork Cheek✨估唔到連豬肉質都超級嫩,完全唔會有鞋嘅感覺!而且份量都幾多,一定夠飽。
一共有三款味道,唔同嘅味道都好出色,吞拿魚蓉鮮味香濃,牛肉他他肉質鮮嫩,牛油果味道清新,配搭薄脆餅底,好食! ✨Black Truffle Cappuccino黑松露卡布奇諾✨
黑松露融合濃縮咖啡及牛奶,加上細緻的奶泡,呈現一杯醇厚Cappuccino。 ✨Ricotta Cheese & Spinach Tortelloni✨
推介!意大利餃子Creamy入味,入口有好清新嘅乳酪味道,兩者配搭十分之夾。 ✨Sirloin✨
肉質嫩滑香口,醬汁入味,份量岩岩好! ✨Slow Cooked Iberico Pork Cheek✨