2014-07-05 459 瀏覽
今日去玩左一日,依個時間食番杯冰涼既雪糕,當然係最開心既事,,玩左成日,黎慢慢排隊食雪糕喇,第一次黎依到Yo mama,佢有提供3種唔同既口味。今次有我鍾意食既黑朱古力。仲有另外2種就係原味同綠茶味。當然朋友緊係揀其他,可以試埋嘛,依個仲有2種份量可以揀,有大既當然都有細,另外就一款topping。玩完當然食杯大喇,黑朱古力真係好好味,配料就要左依個小麥胚芽。先講味,佢個綠茶味唔算太濃,味道就比較酸酸地,不過食起上黎就比較清新,唔錯。另外個黑朱古力就有好濃既黑朱古力味,甜甜地又有少少苦,質感又夠哂軟又夠哂滑,真係好好味。要推介既真係黑朱古力味,真係非常濃郁,少少苦苦地,黑朱古力濃度真係好高,食既時候真係有少少懷疑自己係咪食緊YOGURT, 價錢同質素都非常好。