2015-06-20 2482 瀏覽
又到Happy Friday, Yeah yeah!!八到隔離TEAM嘅女仔上星期係California Tower做完GYM試左樓上一間開左一個月嘅TOWNHOUSE, 食Asian cuisine同drinks॰ 所以今日同個飯腳好姊妹HH一定要試新嘢同回顧公司一星期嘅八卦料॰Buy 1 get 1 Free因為有啲感冒, 所以order左杯non-alcohol drinks. 唔記得個名 只係記得waiter哥哥介紹話紫色嘅係泰國蝴蝶茶!有我最like嘅purple color, butterfly同睇serving時漸漸變色………….成杯茶好elegant!! **仲要有lemongrass好fresh又好飲My sis order依杯Hidden Sin雖然冇我個杯咁elegant, 但都十分得意!!面頭好似有層啤酒泡上面灑左少少胡椒仲有塊煙肉添。令我聯想到………蛋六隻,糖呢就兩茶匙,仲有啲橙皮添 heheheheee有創意! 我唔執輸試左啖, 冇諗過面加低個層係好似whisky同Lemon Juice仲甜甜地出奇地夾!我比較鍾意飲多過食, 但依到啲Bar Snacks又幾
Buy 1 get 1 Free
My elegant drinks

**仲要有lemongrass好fresh又好飲
我比較鍾意飲多過食, 但依到啲Bar Snacks又幾有特色同Yumyum喎
飲到太陽伯伯落山, 個view簡直一流!! Friday HH除左飲同食snacks, 梗係要食埋環境先叫Happy Friday架麻!!

2015-06-19
My elegant drinks