2021-08-20
☕️中環SOHO 人氣Cafe 「𝑫𝒐𝒖𝒃𝒍𝒆𝒔𝒉𝒐𝒕 𝒃𝒚 𝑪𝒖𝒑𝒑𝒊𝒏𝒈 𝑹𝒐𝒐𝒎」靚裝回歸#doubleshotbycuppingroom 裝修後店鋪色調以復古綠色為主,帶點文青風,望落好舒服好清新。一邊飲咖啡,一邊望住中環既街景,其實都幾relax。食物選擇同種類亦比以往多,今次就叫左:🍔 DOUBLESHOT #cheeseburger 入面既漢堡扒煎得岩岩好,入口超juicy,麵包夠晒薄身,一個女仔食晒成個都唔覺得滯。係薯條方面幼左d,個人比較鍾意粗薯。🧇Chicken & Waffles 韓式style 既甜醬同炸雞,食落有一種微微既泡菜辣味,配合少脆既waffle,都幾fusion。每個set lunch 都跟一個小食,我地就叫左roasted cauliflower同埋24 month Lbérico Ham,不過餐就無野飲跟既。各位姐姐妹妹得閒可以黎打下卡wor! 👯♀️📮 中環蘇豪荷李活道49號鴻豐商業中心1樓🕰 Mon-Sun: 10:00-22:00📞 92256649
食物選擇同種類亦比以往多,今次就叫左:
🧇Chicken & Waffles
各位姐姐妹妹得閒可以黎打下卡wor! 👯♀️