2024-09-13 0 瀏覽
湊湊火鍋不嬲係我心目中no.1嘅火鍋店😍因為呢度無論裝修、食物同服務都好好👍🏾佢啲茶飲又好正,次次經過,唔食飯,我都一定會買嚟飲😋臨近中秋節🌕,餐廳仲推出咗中秋套餐,好啱同朋友或者家人一齊嚟食!我同朋友因為得2個人,所以就散叫,但都食到我哋捧住個胃走😆我哋叫咗花好月圓海鮮拼盤、企鵝賞月、白鱔片、美國牛肩胛肉、爽口牛黃喉等。個海鮮拼盤同埋企鵝🐧賞月真係好應節呀,除咗砌得好靚,食物質素仲好掂添❤️我哋當然唔少得叫佢嘅茶飲,我哋分別叫咗✅雙柚愛玉茉莉冰沙同埋✅雙柚愛玉茉香茶,原來柚子配上茉莉可以咁夾,入面仲有啲愛玉,質感一流,茶味香濃☕️不枉係我最愛嘅茶飲店😻服務員仲俾我哋試飲佢哋嘅烏龍奶茶🥤杯飲品嘅烏龍茶味好濃郁,個奶又好香滑,我下次一定要叫嚟飲🤤中秋節未諗到去邊食,不妨去將軍澳湊湊打個邊爐,跟住再去海旁🌝賞月玩燈籠🏮