2009-11-15 11 瀏覽
2個人去食晚飯, 叫咗3個餸1個甜品。 呢類小菜館居然同時做埋,西式甜品, 梗係要試下啦~蕃茄湯花甲: 個蕃茄湯超鮮甜, 我地將成個湯飲晒! 至於花甲就有陣味, 但係肉又未至於霉....可能係少少唔新鮮卦, but我地都有食晒嘅。奇味雞: 雞係先整好咗一碟, 連一隻燒紅咗嘅煲一齊上, 個waiter將碟雞撥落個煲度即刻出煙, 熱騰騰啫啫聲咁響, 哈哈好開心~ 雞好滑好入味, 推介!避風塘茄子: 呢個餸比我地預期中大碟, 茄子係炸咗先再做避風塘....超級熱氣同埋份量太大唔recommend 2個人食, 多d人一人一舊茄子就已經好夠。心太軟: 呢個都推介! 好好味!! 個cake本身好軟, 連埋响入面流出嚟嘅朱古力加埋香蕉一齊食, yummy~~ 西式甜品仲有疏乎里好似都幾好食, 我會下次試試!環境都係茶餐廳格局, d枱都擺得好密, but整體企理乾淨呀~ 又唔係話好平好抵食, 可能因為我地叫咗花甲拉高咗成餐消費啦, 不過淨計食物質素, 都值得以後再去幫襯嘅

西式甜品仲有疏乎里好似都幾好食, 我會下次試試!

蕃茄湯花甲
奇味雞