2022-04-30 629 瀏覽
約咗個好耐冇見嘅朋友喺青衣見面 所以都想搵間可以坐得耐啲嘅餐廳 update一下彼此嘅近況 友人就揀咗呢間餐廳😮我哋兩個費事揀食啲咩 所以就叫改御膳二人前A🙊豆腐胡麻沙律見到面頭嘅木魚絲就已經有食日本菜嘅感覺 沙律胡麻醬幾多 足夠撈晒青瓜絲同沙律菜 係幾fresh嘅前菜😚雞胸軟骨餃子餃子煎得比較乾 咬開亦都冇咩肉汁 預期雞胸軟骨會比較有嚼勁 但係都同一般餃子餡冇咩大分別😂鹽燒鯖花魚鯖花魚燒得幾香 食到淡淡嘅魚油香 但係又唔會太鹹或者太腥🐟黑蒜油腩肉拉麵湯底就係即食麵嘅黑蒜油湯底🍜 所以都比較鹹 腩肉煎得好香口 不過拉麵就有少少過淋 特別欣賞佢嘅蛋 生熟程度啱啱好 三文魚石頭炒飯冬天食呢個就啱晒啦 夠晒熱 可以暖身 都有些微嘅飯焦 不過三文魚唔係好多🤭巨峰梳打 柚子蜂蜜梳打兩杯飲品都超甜 飲到一半就唔飲啦 飲返餐廳免費提供嘅熱茶😓食物質素都中規中矩 係一間好正常質素嘅日式連鎖餐廳😗

我哋兩個費事揀食啲咩 所以就叫改御膳二人前A🙊

豆腐胡麻沙律