2010-02-13
本身老公book左位7:00pm我地早左去,6:35pm就到店員都為我地安排座位因為第一次去,冇諗過d位係咁迫,要同另一對情侶搭檯佢有限時間,比我地食1小時15分鐘7:45pm last order,8:15pm要埋單雖然都夠時間食,不過時間算小,一般放題好似都可以食2小時由於好肚餓,所以一開波刺身,炸物,壽司樣樣都有落單,食得好冇次序刺身 : 貝柱,三文魚,八爪魚,黃金墨魚,蝦,飽魚片 (竟然冇我最鐘意食既北寄貝?!)壽司 : 八爪魚壽司,蟹子壽司,甜蝦壽司,玉子壽司(嚴重漏單,本身仲點左幾客和牛,黃金蝦,全部都冇到)串燒 : 雞翼串燒,雞肉串燒 (雞肉唔好食,肉質好鞋)炸物 : 魷魚鬚,蝦球,海老天婦羅,炸餃子(魷魚鬚最好味又唔厚粉. 炸蝦天婦羅都唔錯,蝦肉唔霉,炸粉厚度都ok,接受到)其他 : 八爪魚丸,一口牛,迷你冷茶麵,豬軟骨(八爪魚丸最好味! 燒得剛剛好,裡面熱辣辣又帶點流質狀態. 豬軟骨都好味)甜品 : 是日甜品 - 紅豆糕(疑似紅豆布甸,都食到有少少紅豆味,但好溶好淋pat pat既感覺,未至於難食,但味道一般)雖然上菜速度都好快,一上就差唔多全部跟住上但講真食物選擇唔
我地早左去,6:35pm就到
店員都為我地安排座位
因為第一次去,冇諗過d位係咁迫,要同另一對情侶搭檯
佢有限時間,比我地食1小時15分鐘
7:45pm last order,8:15pm要埋單
雖然都夠時間食,不過時間算小,一般放題好似都可以食2小時
壽司 : 八爪魚壽司,蟹子壽司,甜蝦壽司,玉子壽司
(嚴重漏單,本身仲點左幾客和牛,黃金蝦,全部都冇到)
串燒 : 雞翼串燒,雞肉串燒 (雞肉唔好食,肉質好鞋)
炸物 : 魷魚鬚,蝦球,海老天婦羅,炸餃子
其他 : 八爪魚丸,一口牛,迷你冷茶麵,豬軟骨
甜品 : 是日甜品 - 紅豆糕
雖然上菜速度都好快,一上就差唔多全部跟住上
但講真食物選擇唔多,食物質素亦未見特出(雖然以每人$163價錢都算合格啦)
同老公食完第一round,已經諗唔到第二round叫乜,冇咩想再order
又係個句 : 同價錢仲有好多選擇
所以未必會再食