餐廳: 稻香 (青衣城1)
資訊:

2023-05-19 950 瀏覽
稻香又推出$1隻乳鴿優惠,所以即刻要同男友出動去試下啦!!我地一共叫左三個餸,蒸虎彬斑,乳鴿及通菜煲。我一向都喜歡吃蒸魚,虎彬斑只係$108,咁抵所以一定要試下,條魚味道非常鮮美,蒸的時間控制得剛好,簡簡單單的蒸魚係最美味,所以我同男友都搶住食完。通菜煲就有搭配少少魷魚一齊,不過味道真係偏咸左些少,而且比較油,所以我地最尾都無食晒。最後要講$1隻燒乳鴿,確係令我有少少失望的,因為整體味道都係偏咸,肉質都麻麻地。所以下次再去食應該唔會再叫了。不過,青衣城稻香地方幾好坐,又無限時任坐,而且侍應姐姐態度都好親切。呢一點都稍後加番少少分,埋單兩個人約$270,晚餐來說,也是幾抵食的。
稻香又推出$1隻乳鴿優惠,所以即刻要同男友出動去試下啦!!

我地一共叫左三個餸,蒸虎彬斑,乳鴿及通菜煲。