又完成一間pirata group旗下嘅餐廳🥳呢間同樣氣氛都好好 適合聚餐👯‍♀️食物選擇唔算多 咁當然要試吓佢嘅肉😈整體正常發揮 但對比起佢其他餐廳 我覺得記憶點唔算好重🤔-🐮USA Ribeye ($380)叫咗medium rare 個牛扒配咗三款鹽 但其實我覺得三種個味道出嚟都差不多🤣配原本牛扒附上嗰個醬汁味道更特別~分量比想像中細同薄身 帶點燒焦嘅面頭內裏就係剛好嘅熟度 牛味幾濃但係較薄嘅關係口感欠奉😗味道正常整體唔算好出色 如果餐廳以肉類為主打嘅話我覺得就有點太普通😗🌮Fish Taco ($120)呢個Taco反而比較有驚喜~內裏嘅炸魚柳幾酥化 搭配嘅醬汁幾惹味 再加點酸菜同涼拌高麗菜增添新鮮感同口感❤️🥦Broccolini ($85)笑死 呢個原本我以為係會有啲特別嘅西蘭花 但係冇諗過真係就咁幾條原形嘅西蘭花上枱😂價錢就真係唔抵 幾棵就已經成百蚊咁滯😂單講佢個醬汁味道係好特別 微微辣帶葡汁椰香味 不過點都係唔抵食😂
🐮USA Ribeye ($380)

🌮Fish Taco ($120)

🥦Broccolini ($85)