2020-12-29
荃葵食到篤👅 — KOOL✨ #cafeforchilling #90cp荔枝角篇 #90cpCafe篇➖➖➖➖➖美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️服務態度 👨🏼🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️(五粒星為滿分💯)🔹8. 日式牛肉飯 $78食牛肉飯又唔一定要去牛丼店嘅🤩 呢一個牛肉飯係非常典型牛丼飯 中規中矩啦💁🏻♂️ 份量都唔小 而且味道都算濃郁 令我諗起以前某間連鎖店嘅牛丼飯😂 不過你話係咪去到好好食呢就真係未到🧐🔹7. 煙三文魚蜆肉忌廉汁扁意粉 $78呢個意粉性價比就一定高架啦😤 完全係冇偷工減料 蜆成碟都有10幾隻 而且都大份🤩 不過佢嘅醬汁就偏多食到尾好容易感覺到飽飽滯滯🤢 整體都可以嘅 但又未有太突出嘅位囉💰Total: $162‼️ 性價比來講都算幾高嘅 嘢食都中規中矩啦 唔算好突出💁🏻♂️ 經過荔枝角又唔知食乜嘅可以考慮下🙇🏻♂️
➖➖➖➖➖
美味指數 😋: ⭐️⭐️⭐️
環境指數 🏖: ⭐️⭐️⭐️
服務態度 👨🏼🍳: ⭐️⭐️⭐️⭐️
翻兜指數 💫: ⭐️⭐️⭐️
(五粒星為滿分💯)
🔹8. 日式牛肉飯 $78
🔹7. 煙三文魚蜆肉忌廉汁扁意粉 $78