(非會員)
2008-04-27 14 瀏覽
因為去之前有做少少調查,所以同預期冇太大o既落差六時四十分去到時店面人山人海,真係有D想打退堂鼓拎左飛之後,隔左二粒半鐘先有位不過早就有心理準備,所以帶左本小說邊等邊睇,期間重去左行街,所以唔似係門口企左幾粒鐘o既人,實際都係等左半粒鐘左右入到去,果然冇餐牌,不過早就做好準備,上網抄晒入面有咩野可以叫先去XD坐迴轉壽司位,不過我坐台個迴轉台上面可以話係咩都冇,但係另一條line就滿晒咁濟,不過都唔緊要,想食直接去對面拎落單方面,果然又如各網民所言,落幾次先上一張單不過我地每十分鐘就重叫一次,黎多左就退掉,所以都冇乜點等XD五個人食,一共食左80碟左右機乎將入面有o既種類都叫齊晒,不過因為太遲,所以立魚啊,池魚之類都冇晒另外值得一提o既係,個師傅真係好刀法!壽司上面o既魚從來未見過切到咁薄XD味道方面,其實都冇各位講咁難食只要你接受到百佳同惠康賣o既壽司o既味道就得最緊要係平!重平過百佳同惠康XD
因為去之前有做少少調查,所以同預期冇太大o既落差
六時四十分去到時店面人山人海,真係有D想打退堂鼓

拎左飛之後,隔左二粒半鐘先有位

落單方面,果然又如各網民所言,落幾次先上一張單

五個人食,一共食左80碟左右

味道方面,其實都冇各位講咁難食
只要你接受到百佳同惠康賣o既壽司o既味道就得
最緊要係平!重平過百佳同惠康XD