2024-10-23 54 瀏覽
本身前一個星期約左朋友去食呢間天婦羅,點知突然間病左😔在好好番之後都好快約倒時間去食呢間期待左好耐既天丼,食完簡直完左我食天婦羅既慾望😂.👁‍🗨伊勢海老天丼(7.5/10)💲198.➰一離就比呢個伊勢海老天丼吸引左,因為佢個賣相好吸睛,有成個澳洲龍蝦係上面🤭仲見倒廚師成隻龍蝦拎出離整,感覺好新鮮😂實質龍蝦肉就吾係太多,不過就勝在高質爽口彈牙,有鮮味😬除左龍蝦🦞仲有基本既茄子,蓮藕,冬菇,南瓜,秋葵同埋流心蛋👍🏻茄子同南瓜一向做天婦羅都係好出色吾洗講,流心蛋就做得夠哂嫩身,流心度岩岩好.👁‍🗨海鮮天丼(7.5/10)💲148.➰同樣有基本既冬菇,茄子,蓮藕同埋流心蛋,吾同就係在於佢啲海鮮🤠種類都幾多,有海虎蝦,帶子,穴子,沙錐魚同埋松葉蟹鉗😜值得推薦既就係海虎蝦,沙錐魚,帶子同埋松葉蟹鉗😂即係基本上成碗都推介😂沙錐魚好少係出面餐廳食倒佢既天婦羅,比較長身,有魚味,松葉蟹鉗真係啖啖肉,有蟹既鮮味😋海虎蝦就彈牙夠大隻,帶子嫩身,整體佢啲天婦羅都炸得岩岩好,粉漿吾會太厚,食落都比較乾身吾油膩😇佢既熱湯蕎麥麵質素麵有番喧上下,有帶點煙韌有麥味🤓定食既關係仲有啲前菜漬物同麵豉湯,真係夠哂飽.🔛 整

👁‍🗨伊勢海老天丼(7.5/10)💲198

👁‍🗨海鮮天丼(7.5/10)💲148

🔛 整體評分(7.5/10)