自己本身住旺角,而呢間野既串燒都幾抵食,雞串$13長期買一送一,所以我都有幫襯開但今日,真係食到一肚氣...本身排隊果時,我己經見到睇舖嘅阿姐比串燒前面個客嘅時候,好晦氣咁隊比個客,可能件事唔係發生響我身上無點理繼續排...好...到我嗌嘢食...我買左2串雞,加一串韭菜,總共$23。個阿姐用命令嘅方法同我講:23蚊啊,俾3蚊我啊姐...依家出街奉旨帶散銀架!我同佢講,我冇3蚊,跟住就咁俾左張$20同$10佢,佢之後好冇粗暴咁響我手上蚊掹走$30😡 大哥,依家我幫襯你,唔係爭你錢!!!佢之後好晦氣咁將入好左一袋既串燒掉俾我😡或者我唔係幫襯你好多,你唔志在,但我幫襯左幾次,見到d客都係最多買5串🙄舖頭仔小本經營我唔期望你有親切嘅笑容,但至少唔係惡劣嘅態度!呢間野再係用d咁既態度,遲早1串都無人同你買😡

外賣自取