2019-07-30 110 瀏覽
想食雞煲,但又想食串燒。。點算?位於荃灣鱟地方嘅燒皇燒烤專門店就滿足到你丫!店舖空間雖小,但坐得舒服,而且店外還有幾張枱方便吸煙人士享用!麻辣雞煲(半隻)可選麻辣味道嘅大小,因朋友不太食辣,雖選了小辣。。但麻辣味道仍然香濃而且肉質軟滑,再配搭洋葱,芹菜,莧茜等配料,非常惹味!燒法式鵝肝多士脆煎鵝肝配蒜香味濃法包,咬落香脆可口燒白蟮我的至愛燒蟮。。肥美肉厚配以秘製漿汁,食落皮脆,肉質juice。。好食蒜蓉牛油燒生蠔蒜蓉同牛油係perfect match,用黎燒大大隻生蠔,加埋辣椒。。超級惹味。。連汁都食埋沙嗲雞肉串店舖必食推介。。用上秘製醃料令雞串肉質香口嫩滑,點埋個沙嗲汁,食完想order 再食西西里豬肋骨豬肋骨燒得剛剛好。。個汁酸酸甜甜且有微辣。。口感豐富,令人回味丫!整體感覺餐廳食物質素一點也不馬虎 雞煲做得好惹味 雞肉入味而且嫩滑串燒唔會淨係食到椒鹽味 蕭嘅時間拿捏得啱啱好 唔會燒乾哂食物嘅水份

麻辣雞煲(半隻)

燒法式鵝肝多士
脆煎鵝肝配蒜香味濃法包,咬落香脆可口

燒白蟮

蒜蓉牛油燒生蠔