2021-10-13
前幾日經過堅尼地城,發現開咗間泰式外賣舖,自己特別鍾意食泰式串燒,所以梗係立即入去試吓啦😋 Order咗個6串combo餐,啱啱好可以每款都試到,分別係有牛、雞、豬,雞軟骨,雞腎同埋豬腩肉。原來係即叫先燒,等咗5分鐘多啲就有,醬有3款揀,我就揀咗沙嗲醬味,趁熱係舖頭門外即食🤤,D串燒實在太惹味,肉質醃得都算入味,而且燒完仍然有鎖實肉汁,呢一點會俾贊佢👍🏻因為我係出面食得太多又乾又鞋口既串燒😵💫 至於我至愛既沙嗲醬味道就好濃郁,最開心係有好多粗粒花生🥜係裡面,口感一流,又帶dd微椰香😍 串燒款款都好好味,首選係豬腩肉🐷超級香口,咬落又爽又脆一定要食!!! 睇番餐牌,仲有好多我至愛既燒豬頸肉飯,燒牛肉飯,泰式鳳爪沙律,大過手掌既燒魷魚,價錢同出面比係合理,比出面係平dd,真係要逐樣試🤣 真心推介呢一間,感覺到佢係用心製作,確實係好味❤️
Order咗個6串combo餐
真心推介呢一間,感覺到佢係用心製作,確實係好味❤️