2024-04-25 6692 瀏覽
今晚因為午餐比較遲食 所以其實就唔太肚餓 下午四點半左右已經想試 但原來晚市係五點才開始 即係要分時段光顧的 那最後我哋差唔多八點左右才到達 那時都有少量人龍 但很快就消散 因為那些食客都唔會逗留太久 我們一到店內 職員沒有詳細介紹餐廳 我們想落單時 職員才說需要自行在紙上寫上所需食物編號 真心唔覺得這樣做會好到那裡去?其實最後職員都要和我再確認多一次和問我是否走辣?那不如直接幫助落單還有最唔滿意嘅地方是 其實佢哋一直都無理會客人嘅用餐體驗 我哋放串燒嘅盤一直都未有放蠟燭加熱 講咗兩三次希望跟進一下 那些職員好似好驚訝 沒有人跟進咩?我相信佢哋都只係想你自己做返囉 隔離枱還要上晒串燒才發覺沒有人擺錫紙在盤上呀講返食物🥘今次點了以下幾款:這個一點就要點一份 價錢唔平 最後來到時欠一串 其實職員送來時都發覺到 話會保返一串 其實出餐時應該都要發覺到啦 每次都送五串㗎啦這個是今餐最貴嘅食材 我們唔要辣 炸蒜蓉太少 有點唔夠味道 但都算滿意 這個茄子真係失望到有點後悔 雖然價錢唔貴 但真心唔太夠味 燒得都唔係太軟身 有些位置根本好難食到 這個中規中矩 可以串得更好 我想講就係其實覺得這條腸很辣
講返食物🥘今次點了以下幾款:

這個中規中矩 可以串得更好

我想講就係其實覺得這條腸很辣 我懷疑佢應該俾錯咗 但我們都發覺我們其實都承受到那種辣度 所以就將錯就錯了

這一餐里最感受到職員嘅愛 應該就係這個辣粉 因為第一次到來 我們經常強調我們唔可以食辣 職員就拎咗這些粉來 說好如果我們需要加辣味 就可以點這些 我之後都試過 其實都可以接受 所以我覺得這間餐廳其實都不是太重味精 下次如果再來我應該會點一兩個菜式係可以有辣味的

這個雞翼真心滿意 蜜糖醬很夠味 終於有嗰就算無辣味都好食的食物了 價錢唔算貴

這支鴨屎香檸檬茶最遲送到 因為職員說要一次過沖這麼多台的客人 所以差不多我們食完才到達 其實途中我們已經吹了很多次 都只係要我們等 其實串燒和飲料真的需要一齊享受才會開心 終於明白國內食店 飲品和食物分開買的目的 最後要講嘅係服務真心需要認真改善
2024-04-20
$180 (宵夜)