2022-06-04 968 瀏覽
首先最近好多社交平台 都介紹既$50 串燒放題🧐今日就一於同幾個朋友去試吓,兩位起叫一個煲仔飯/ 1set 啤酒就可以優惠價一人加$50 食75 分鐘(豬肉串,牛肉串,雞肉串同羊肉串4款)任食,可能好多人會俾佢呃到,但我同朋友都覺得食放題唔好諗住會有咩質素囉。😮‍💨落完單,有位哥哥仔店員就講解全部串燒都即叫即燒,所以店舖出串燒會一人一set 咁出,務求做到熱辣辣又新鮮好味俾你🤨等左大概5-7 分鐘左右,終於黎到今日嘅重點……….嘩真係唔係講笑,串燒真係俾我預期之中好味(我敢講,依間小店龍井d放題串燒全部都好好味)我終於明白點解佢要一set一set咁出,即叫即燒定炸定哂俾你真係食得出嫁。d肉汁真係流出黎唔係講玩👍🏼唔明d人點解會話垃圾,唔通50 蚊真係好似米芝連咁樣😰不過每個人口味唔同,所以你覺得好食唔代表人地都覺得好食,但如果放題黎講,我同朋友都覺得唔差,起碼人地真係用心製作。香港地做生意都難,加上疫情令到大家係依一年身心俱疲,所以我同朋友都真心支持依啲小店。食完一轉就黎煲仔飯,落單到食完一轉串燒大概15 分鐘左右,我同朋友落左個田雞排骨煲仔飯同臘腸滑雞煲仔飯,嘩頂……..煲仔飯都咁好
食完一轉就黎煲仔飯,落單到食完一轉串燒大概15 分鐘左右,我同朋友落左個田雞排骨煲仔飯同臘腸滑雞煲仔飯,嘩頂……..煲仔飯都咁好食既😌仲要有埋飯焦tim ,真係離譜😂
最後我地個個都飽到上心口,串燒一共食左96 串,係呀,你地無睇錯係96 串,1 串都$20 ,羊肉串仲要$28 嫁,埋單都係$500 到,真係仲想點?總結我同朋友認為如果大家係想坐得舒服又可以食到性價比高嘅串燒,不坊黎荃灣龍井試下💪🏻唔好見有啲劣評就打消左黎嘅念頭,同埋串燒係應該要耐心等待,雖然佢計時但耐左哥哥仔都話會補返d時間俾我地(不過當日我地係中午時段黎所以先唔太多人),所以大家應該自己親身黎試吓就知道了😙👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
煲仔飯
2022-06-02