2022-09-22 80 瀏覽
油尖旺區雖然係美食天堂,但係要搵一間好食、又坐得舒服、價錢又合理嘅居酒屋,其實好難🙈 今次竟然好好彩比我遇到!😍😍唔。間位於佐敦既川燒勁多選擇,樣樣都好吸引!🔸汁燒原隻魷魚筒🔸燒汁好好食,魷魚幾大條,咬落唔韌又香,魷魚彈牙可口,配上醬汁更加惹味,由於成隻上,所以份量都非常足夠。🔸秘製醬燒BB豬肋骨🔸唔使講,主菜就一定係食秘製醬燒BB豬肋骨 🐷燒烤醬香濃惹味,豬肋骨肉質嫩滑,🈶少許脂肪令整體更香口🔸炸日本河蝦🔸河蝦是我們餐桌上常見的一道美味水產,河蝦不僅味道鮮美,且食用方法多樣化,炸過既河蝦脆卜卜,幾好食😋🔸燒大葱雞柳🔸質感爽彈之餘油香四溢。🔸川辣酒煮東風螺🔸上桌時,碟子還是燙熱的,店員特意提醒小心燙手,非常細心,東風螺煮到好入味,麻辣鮮香,螺肉爽口彈牙🔥

🔸汁燒原隻魷魚筒🔸

🔸秘製醬燒BB豬肋骨🔸

🔸炸日本河蝦🔸

🔸燒大葱雞柳🔸

質感爽彈之餘油香四溢。

🔸川辣酒煮東風螺🔸