又再次每星期喺旺角上堂既一晚要搵新野食開始有難度,好彩上星期經過時已經發現左呢間餐廳,因為裝修好靚,俾佢吸引左,仲係特色串燒店,所以一早揀定左今晚黎呢度食餐牌好簡單,一眼睇哂,貴精不貴多,用QR code手機落單就得Peach Hoeggarden:一坐低唔黎咁多,即刻叫啤酒啤一啤先,食串燒點可以冇啤酒推介既羊肉串:好有東北味道,細細串過下口癮岩哂。烤原隻魷魚:叫既時候冇諗過會咁好食,有炭燒既香口感覺之餘一啲都唔韌,大推!韭菜:幾大串,中規中矩,唔會燒得太乾。粟米:真心正!呢個必試!烤粟米上面有好多奶油再加埋芝士粉同少少辣粉,香甜軟滑,口感都一流!!!錫紙娃娃菜:本身用黎令自己感覺良好啲,食太多熱氣野,但呢個真心正,娃娃菜好甜,配埋粉絲食一流!因為同朋友志在搵地方坐下食下少少野,都冇話叫好多,埋單200蚊到,價錢合理。下次可以再試下其他款
又再次每星期喺旺角上堂既一晚

推介既羊肉串:好有東北味道,細細串過下口癮岩哂。

韭菜:幾大串,中規中矩,唔會燒得太乾。

• 烤原隻魷魚
  • 粟米