2016-03-15 292 瀏覽
81番最出名係丹麥麵包, 其實都想試好耐所以今日黎左食lunch.叫左佢呢個lunch set西班牙菠菜炒蛋意粉, 佢附送一塊丹麥麵包等左大約10分鐘, 終於響機叫拎餐.上台好熱, 我鍾意佢清清地唔濃味, 菠菜炒蛋尚算滑, 炒蛋重有少少汁同意粉包埋一齊好味, 但我本身個人都鍾意食偏硬既意粉, 但佢呢度意粉既硬身程度係差少少未淋, 但我都尚可接受, 如果喜歡食淋意粉既朋友應該唔會鍾意.意粉亦比較碎, 不過總括係好食既至於丹麥麵包係呢度皇牌當然無失手, 中心軟, 外面邊位少少脆, 加上好香牛油味, 試呢個set既份量已足夠, 但希望下次可以同意粉分開少少放, 因為意粉既汁整左落麵包度咁就影響左口味變得濕左, 因為沾左汁, 但我會再黎食
81番最出名係丹麥麵包, 其實都想試好耐

所以今日黎左食lunch.

等左大約10分鐘, 終於響機叫拎餐.

意粉亦比較碎, 不過總括係好食既