2020-09-06
知道附近新開佐間餐廳有開張優惠,lunch梗係捉同事黎試下😍 餐廳雖然係主打漢堡,但其實仲有意粉同扒類可以簡👀.法式鵝肝安格斯牛肉漢堡🍔 $128款款都好吸引🤤但牛控首選一定係牛先😍包身可以揀漢堡或者饅頭~我就簡佐饅頭好似健康啲🤭雖然係饅頭但係食落唔會太乾身仲比較鬆軟~件鵝肝超級肥美好邪惡🙈!入口即溶但略嫌太肥太油😶安格斯牛肉佈滿大大pat芝士🤤咬落好有肉汁同埋食落都好重牛味~成個包咬落好juicy,鵝肝味較出🤤.澳洲肉眼扒🥩 $128每樣野都會跟是日餐湯,忌廉湯飲落正常但好似唔落西芹會好啲😂😂個牛超大塊😍食落好香炭燒味同偏juicy🤤個黑松露汁好香~~襯落牛牛度好岩😍個牛厚度都適中但偏多筋😶嗌牛一律建議嗌返五成🤭因為同事嗌完七成熟有啲後悔😂另外薯條係粗薯同埋熱辣辣炸出黎好食🙆🏼♀️.總結,原來前身係天寶廚房🙈之前一路都未有機會試,今次終於食到🙆🏼♀️個餐都幾大份食到我地超飽🙈 扒同burger簡,我會簡burger🍔因為burger真係好誘人🙈同埋水凖都幾高🤤大大件之餘仲好juicy👅 不過唔知食開比較熟既唔知會唔會覺得個牛肉太生😂但我自己覺得好ok~不過唔知係咪新開,製作時間要三十
法式鵝肝安格斯牛肉漢堡🍔 $128
法式鵝肝安格斯牛肉漢堡🍔
法式鵝肝安格斯牛肉漢堡🍔
澳洲肉眼扒🥩 $128
澳洲肉眼扒
總結,原來前身係天寶廚房🙈之前一路都未有機會試,今次終於食到🙆🏼♀️個餐都幾大份食到我地超飽🙈 扒同burger簡,我會簡burger🍔因為burger真係好誘人🙈同埋水凖都幾高🤤大大件之餘仲好juicy👅 不過唔知食開比較熟既唔知會唔會覺得個牛肉太生😂但我自己覺得好ok~不過唔知係咪新開,製作時間要三十分鐘有啲耐😞lunch食得好趕就要走了🥺