2021-06-05 93 瀏覽
見到好多人推薦佢嘅開心果蛋糕 等我呢個開心果佬試下先!💟Pistachio Mousse Cake [$58]呢個蛋糕有兩大層開心果mousse夾住一層脆嘅榛子蓉 海綿蛋糕同餅底 上面再加左層light cream可能我expect佢超重pistachio味 所以第一啖食落同想像真心有出入 之後發覺如果無左最上層嘅light cream 開心果味會重返啲!值得讚嘅係佢嘅海綿蛋糕夠鬆軟 薄薄一層唔會搶左mousse嘅味道 榛子蓉同我最注重嘅餅底都令個mousse cake更有層次 整體都係幾nutty嘅mousse cake💟Americano [$30]好濃啊呢杯Americano!! 不是酸的咖啡豆neh!!!!!😌😌😌😌😌鍾意鍾意!💟Cold Brew Earl Grey [$40]呢杯冰伯爵茶好fresh!!!! 飲落好清新好解渴好解膩!推薦大家嗌呢個!賣相都好靚😍
見到好多人推薦佢嘅開心果蛋糕 等我呢個開心果佬試下先!

💟Pistachio Mousse Cake [$58]

💟Americano [$30]

💟Cold Brew Earl Grey [$40]
呢杯冰伯爵茶好fresh!!!!
飲落好清新好解渴好解膩!推薦大家嗌呢個!賣相都好靚😍