2021-03-17 1705 瀏覽
前幾個post已經介紹過呢間餐廳 不過上次淨係食咗塊🍪同埋嘆咗杯☕️今次白色情人節就黎同男朋友食晚餐🥰我諗呢度係做上班一族生意 所以weekend夜晚都冇人😅呢間餐廳係主打pizza,另外佢好吸引嘅地方係happy hour $38杯🍺仲做去到8點🥂不過就指定紅白氣酒🍷同埋1款啤酒🍺先有呢個優惠...cocktail就完全冇優惠...嗰晚我哋6點半就入咗去 二話不說嗌2杯酒先🤩🤩🍸White Wine: ST Della Venize, Pinot Grigio, Italy (HH $38)佢tasting notes所講嘅fruity味就完全飲唔到😂但煙薰味就幾重 愈攤得耐愈勁🍾Prosecco: Antica Vigna, Prosecco Extra Dry, Italy (HH $38)呢杯Prosecco就飲到果味💛而且好清新💚仲同我哋之後嗌嘅pizza好夾🍕🍕Carnivora 肉食派對 $168呢款有少少貴😅餡就有Mozzarella🧀番茄醬🍅Salami、意式煙肉🥓、意式辣肉腸佢整到有啲過燶😂但係餡係正嘅!番茄味好足夠 煙肉同辣肉腸份量都多 如果再多啲芝士就好😋🍝Las
今次白色情人節就黎同男朋友食晚餐🥰
我諗呢度係做上班一族生意 所以weekend夜晚都冇人😅
嗰晚我哋6點半就入咗去 二話不說嗌2杯酒先🤩🤩

🍕Carnivora 肉食派對 $168

🍝Lasagna 意式千層麵 $88
成個Menu唯一一款pasta😅就算唔係主打pasta都可以加多兩款啫😅😅😅
呢款有啲細份😟但係就超好食 每一層都係濃濃嘅肉醬同埋芝士🤩
因為我同男朋友都細食 所以係啱啱好
但係正常食量咪會唔夠😅

Any肥 呢間餐廳無論係食件蛋糕🍰嘆杯咖啡☕️定食個晚餐都好舒服 仲可以坐室外💖我誠意推薦的❤️🧡💛💚💙