經過尼間餐廳就比佢小清新既裝修風格,平日晚市黎好彩都唔洗排隊,見到食物既選擇都有好多種,個甜品仲要好吸引😍😍一坐低個環境都好靚,而且坐低空間好大,坐得好舒服☺️我地叫左蒜香雞肉菠菜忌廉手工闊麵($128),士多啤梨-鑄鐵鑊仔法式吐司($78),奧斯蜜瓜雪山熱香餅($118),再另外加左雲尼拿雪糕($10)晚市套餐有個蘑菇湯,濃得黎又好有口感,個意粉都好creamy,而且雞肉份量都好多,尼一份意粉真係好高質🥰🥰再黎甜品個蜜瓜雪山熱香餅,尼個甜品係每日限量得20個喳,食唔食到真係好靠彩數!!!好彩今日食到,個哈蜜瓜又好清甜,個熱香餅又好軟綿綿,都好香蛋味,加埋雪糕,面頭仲有星星餅,正正正😍😍另外一個甜品就係法式吐司,一上到黎我地都比佢既份量嚇親,超級大份,真係岩曬同frd share🤭,食落去好似麵包布丁甘,加埋我地自己再加多球雪糕落去,甘就有冰火兩重奏既感覺🤣🤣又唔會好膩,拎黎打卡都岩曬😍估唔到佢地除左個主菜出色,個甜品更加吸引,值得再黎encore🥰🥰同朋友慶祝下生日都係唔錯既選擇☺️

• 鑊仔伯爵茶雪山熱香餅
  • 奧斯蜜瓜雪山熱香餅