餐廳: Green Waffle Diner (希慎廣場)
資訊:

2024-09-09 2184 瀏覽
今日一家人嚟到Green Waffle食飯,因為之前試過中環擺花街分店覺得十分好,今次試試銅鑼灣分店💛南瓜湯南瓜湯的質感不錯,不會太稀,每一口都有濃濃南瓜味,仔細品嚐仲有南瓜蓉🎃三文魚蕃茄意大利飯三文魚烹調得剛剛好,仍然嫩滑,蕃茄意大利飯調味亦都相當好,不會太鹹👍🏻黑松露忌廉汁意粉忌廉汁十分濃味,頭幾啖食會覺得超好味,但係食多幾啖就會好膩,適合多人分吃😆牛扒全日早餐🥩呢個牛扒早餐真係要讚,牛扒調味一流有炭香,亦都軟嫰,仲有呢個全日早餐都可以食到招牌薯仔粒,不錯窩夫窩夫🧇加咗球雪糕,同埋配上士多啤梨醬,窩夫有蛋香,外脆內軟,配合埋雪糕一冷一熱

南瓜湯

三文魚蕃茄意大利飯