2016-03-21 1435 瀏覽
是咁的,旺角朗豪坊果間平時排到痴線,啲人攞野食好似去搶咁,但呢間完全無人排就去食。好喇黎得當然食蠔,蠔回得快,人排隊有規矩(太好了),野食多過旺角果間,不過點解咁多都係羊,羊腩,燒羊扒,羊架。。。有熱食有飯麵,也有甜品,凍食呢就係門口果堆沙律菜同沙律。熱食普通(預左啦),沙律ok,凍食有三文魚刺身(一瞬即逝),青口、螺肉、蝦幾好既,反而一心黎食既蠔呢就普通,啲碎殼多到呢,同埋蠔唔甜無乜味,好在叫新鮮,如果要求唔高旨在在食係抵食既,不過我同男朋友仔食左半個鐘(佢只係食左兩碟就坐左響度唔郁)已經玩電話,一個鐘未夠已經埋單走人,隔離枱碌大眼望咁快停手哈哈,人地唔個點解有平但我地無,埋單兩人好似$570(唔係我埋單乜都唔知)
2016-03-14