2023-11-03 282 瀏覽
見呢間野喺openrice好似冇乜資訊,特登影左啲相大家睇下。野食幾好食一陣再講。先講餐廳環境,我星期五晚去食,有張卡位同長吧枱,唔太多人唔洗等位不過都keep住有客。電話收得唔好,佢wifi又冇乜力,但佢又叫我qr code落單,最後都係要人手落。Staff態度係好nice嘅,識少少中文。餐廳內抽風同冷氣都有好大改善空間,唔知佢係咪啱啱切完洋蔥?成餐飯都覺得乸眼爭啲要喊住食,不過overall係去得過嘅,希望下次環境有改善。跟住講野食其實佢啲野價錢唔貴,主食基本已包埋飯同汽水,可加錢轉naan都係$15,黎到仲要係大份嘅,睇落去兜咖哩唔大,但係入面有好多舊,我地叫左牛舌瑪薩拉同黑扁豆羊肉咖哩不過掛住食唔記得幫個羊影相。牛舌好有驚喜禾因為真係好淋,味道又好夾,唔算好辣(雖然我鐘意辣啲),正唔正宗我就唔知不過我覺得都幾好食。羊肉就都ok嘅都係好淋,但相對上就冇牛舌咁好食,因為係扁豆咖哩,成兜汁都係豆好有口感好滿足。Naan同我平時叫開果啲唔同,呢個係有啲似pizza餅底/葱油餅咁嘅口感,可能paratha先係我想食嘅野,唔知係咪我叫錯左呢?兩個人食到好飽都食唔落另外碗飯,埋單先$145,

跟住講野食

牛舌瑪薩拉
牛舌好有驚喜禾因為真係好淋,味道又好夾,唔算好辣(雖然我鐘意辣啲),正唔正宗我就唔知不過我覺得都幾好食。羊肉就都ok嘅都係好淋,但相對上就冇牛舌咁好食,因為係扁豆咖哩,成兜汁都係豆好有口感好滿足。Naan同我平時叫開果啲唔同,呢個係有啲似pizza餅底/葱油餅咁嘅口感,可能paratha先係我想食嘅野,唔知係咪我叫錯左呢?兩個人食到好飽都食唔落另外碗飯,埋單先$145,印度野黎講都幾抵食。
2023-11-03
牛舌瑪薩拉