2017-08-06 50 瀏覽
對上一次嚟食甜品好失望,可能唔太鍾意紫薯鐵板窩夫浸濕哂好似發水麵包質地所以都冇想再去食嘅意欲。但男朋友竟然好有心思地訂咗枱,就抱住俾多次機會呢間餐廳嘅心態去啦!原來佢主食係唔錯嫁!喜出望外原本想食菠菜千層麵,點知冇哂。叫咗龍蝦汁海鮮意大利飯!顏色較淡,但龍蝦味濃郁!美中不足係所謂海鮮只有蝦球,如有多幾款「海鮮」少兩三粒蝦都好。一係改名做龍蝦汁蝦球意大利飯,噤就冇期望啦。另外點咗個蘑菇芝士釀雞。雞都好嫩,胸位都唔鞋。我連骨都食得好乾淨,一粒肉都冇剩薯條量唔少而且脆口!好滿足。總括嚟講,個人對呢間嘅主食較甜品出色。不過如果要靜靜地2人撐枱腳的話就冇呢個效果,因為餐廳內環境較迫,星期六日晚市full house!!枱同枱之間應該得一個半手掌位左右。
原來佢主食係唔錯嫁!喜出望外

龍蝦汁海鮮意大利飯

薯條量唔少而且脆口!好滿足。
蘑菇芝士釀春雞

蘑菇芝士釀春雞