2022-10-11
好朋友知我係burger lover,今晚專登同我嚟試呢間好出名嘅🍔🥰❤️Honbo 1.5 (no cheese) 💰1️⃣3️⃣8️⃣漢堡外脆內軟,牛油味濃郁😍牛肉煎得好香,偏粒狀唔似平時食開嘅牛塊,裡面都算多汁👍仲有酸瓜同生菜可以令成個包感覺清新啲🤤⭐️照燒雞堡 💰9️⃣8️⃣勁大塊厚身嘅雞扒😱雞皮香脆雞肉嫩滑,有齊照燒汁同沙律醬,食落幾特別🤗(但個人認為沙律醬有啲偏多有少少膩😅)❤️番薯條 💰3️⃣8️⃣超級粗身!😱 炸粉夠薄,食落好似食緊原條日本番薯😂😂最鍾意啲burger店係有蕃薯條呢個選擇😆❤️Arnold Palmer 💰3️⃣8️⃣茶底偏淡,似English breakfast tea果種,檸檬味好fresh幾清新~❤️Mike’s Lemonade 💰3️⃣8️⃣鮮搾青檸汁比起Arnold palmer更酸😂 但配漢堡同炸物都幾夾👍食食吓見到隔籬枱兩位女士將漢堡上下兩層轉咗做生菜😮 好似即刻變左啱埋減肥同生酮人士食用😮😮😮 amazing!
❤️Honbo 1.5 (no cheese) 💰1️⃣3️⃣8️⃣ 漢堡外脆內軟,牛油味濃郁😍
牛肉煎得好香,偏粒狀唔似平時食開嘅牛塊,裡面都算多汁👍
仲有酸瓜同生菜可以令成個包感覺清新啲🤤
⭐️照燒雞堡 💰9️⃣8️⃣
勁大塊厚身嘅雞扒😱
雞皮香脆雞肉嫩滑,有齊照燒汁同沙律醬,食落幾特別🤗
(但個人認為沙律醬有啲偏多有少少膩😅)
❤️番薯條 💰3️⃣8️⃣
超級粗身!😱
炸粉夠薄,食落好似食緊原條日本番薯😂😂
最鍾意啲burger店係有蕃薯條呢個選擇😆
❤️Arnold Palmer 💰3️⃣8️⃣