餐廳: 意歐
資訊:

2016-03-03 1663 瀏覽
太耐冇來女人街了,朋友約到旺角聚就search下食咩,點知發現久違了的意歐有點miss 佢便行完街過來了,差唔多10點先行到過去,竟然仲有幾多客(心想可以坐個大卡位嘛行到咁累)點知都係冇得坐,不過好肚餓了,我叫左個芝士牛柳焗薯先,今次冇左蕃茄湯(之前好鐘意飲佢個蕃茄湯的),而家cut左。唯有飲羅未湯,好在都ok不過都係like蕃茄湯多d,我朋友叫左個西冷焗薯,差不反而佢叫後還上得快過我芝士牛柳,塊西冷超大塊超開心,我都忍唔住食左幾啖,好滑好香同個黑椒汁好惹味,到我個牛柳來了 ,牛柳同d芝士一齊食超好味,不過牛柳唔係配黑椒汁就冇咁惹味,下次轉番黑椒汁先得,不過又唔記得個焗薯轉蛋碎,唉~太耐冇嚟唔記得左可以轉(呢度嘅蛋碎超正),叫左杯double chocolate同荔枝醋綠茶,水準冇變,真係要得閒再過來了
(心想可以坐個大卡位嘛行到咁累
,我朋友叫左個西冷焗薯,差不反而佢叫後還上得快過我芝士牛柳
,塊西冷超大塊
超開心,我都忍唔住食左幾啖,好滑好香同個黑椒汁好惹味
  • 芝士牛柳焗薯