2023-01-03
NUTTEA (兆英商業大廈) (中環)中環皇后大道中151-155號兆英商業大廈地下C2號鋪正正NUTTEA! 🤭🤭 今日驚喜大發現,好開心原來中環都有NUTTEA嘅分店,今日喺中環行街行到肚餓就見到兆英商業大廈嘅分店啦!我同朋友叫咗兩杯,一人一杯!佢系綠茶紅豆控,叫咗宇治金時堅果奶蓋茶! 而我今日就想食火龍果!於是叫咗火龍果堅果奶😎我先試咗啲朋友杯宇治金時堅果奶蓋茶啲奶蓋,好滑好creamy好正!😎我真係好鍾意❤️NUTTEA嘅奶蓋, 食過幾款味都冇失望過🤓我杯火龍果堅果🌰奶,打開個蓋可以見到紅紅嘅火龍果果肉同埋果汁,超級吸引!見到唔少火龍過嘅痕跡,證明舖頭真係有用火龍果㗎,真材實料!飲落個感覺都健康啲!堅果奶其實真係好啱而家注重健康嘅新一代,好味又飽肚,簡簡單單當半餐都可以!
中環皇后大道中151-155號兆英商業大廈地下C2號鋪