2020-10-04 783 瀏覽
好耐冇high tea喇見到好多post介紹唔同酒店嘅下午茶 但係由於太遲先book 好多星期六都full晒 咁我哋唯有試吓Walkin睇吓攝唔攝到位啦近近地我哋去咗旺角帝京 不過個位置有啲難搵 要入到酒店先上到3樓 喺商場係入唔到去個下午茶係由三點到五點 三點我walkin入去佢話得返吧枱位 咁我哋都坐住先 隔咗一陣見佢啲枱唔full 我哋就request坐返落普通枱位置 其實都仲有位剩餐單都係下午茶set 今次係paul&joe主題 叫咗大概10分鐘其實已經到齊左 Tea set係一早準備好 賣相都有8分第一層個鬆餅同油甘魚都幾好食 ;第二層鹹點就一般般 感覺啲嘢都凍咗小小 但係份量就真係幾夠 食完第二層都開始飽飽地;第三層甜品 反而就幾有驚喜 見到有個圓柱形嘅物體其實系paul&joe嘅潤唇膏外型 出邊個皮好重玫瑰花味個貓貓好得意 我哋冇食不過唔係因為佢太得意 只係真係成舊糖霜 影相就可以了呢個有貓貓相嘅甜品 係我呢餐最鍾意嘅 白朱古力夾住一啲類似花生杏仁嘅餡 靚得來味道都好夾雖然話個下午茶去到五點 但係我哋都差唔多坐到6點 人唔算多 所以傾偈真係一流值得一題 係侍應嘅服務態度
好耐冇high tea喇

餐單都係下午茶set 今次係paul&joe主題

叫咗大概10分鐘其實已經到齊左 Tea set
係一早準備好 賣相都有8分

第一層個鬆餅同油甘魚都幾好食 ;

值得一題 係侍應嘅服務態度唔錯 成個感覺好舒服

就算平時唔係食下午茶 黎佢個bar飲杯嘢傾吓計我都覺得係一個唔錯嘅選擇

埋單下午茶兩個人連加一大概500中 下午茶來講算幾抵 我覺得性價比都高