餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

2021-06-04 368 瀏覽
識我嘅朋友都知道我好鍾意食三哥譚仔米線,今晚就同朋友黎屋企附近呢間三哥食晚餐😋😋我叫咗一碗麻辣中辣牛肉炸醬腐皮,最緊要米林🤣因為我成日覺得煮得唔夠林好似未煮熟未煮透咁,會好難咬好難消化,所以無論去邊間三哥我都一定會叫米林朋友就叫左三個酸辣小辣豬肉韭菜米線少米線再加兩杯凍檸茶總括黎講,呢間三哥做到三哥一貫嘅水平,一個字正呀☺️☺️👍🏻為左為環保出一分力,三哥轉左用紙飲筒好一段時間,但條飲筒浸到食完碗米線飲既時候,佢下半身基本上都已經林左同有啲發脹,飲到既檸檬茶會好似泡泡咁🙈🙈口感就麻麻喇,不過為環保都冇辦法啦今晚兩個人埋單啱啱好$100😌

朋友就叫左三個酸辣小辣豬肉韭菜米線少米線再加兩杯凍檸茶

今晚兩個人埋單啱啱好$100😌