2018-05-22 170 瀏覽
Woooo!!! 好耐無食放題心癢癢走去book大喜屋Book左2030食 點知未夠2030已經排哂長龍等入座🙈去到呢簡直興奮 太想念魚生了😭😭😭急不及待叫嘻嘻係無令姐失望架! 啲三文魚好肥好厚所有北寄貝 螺 希靈魚etc全部都好甜好好食 絕對無腥味! 偷偷話你聽 朋友唔食生野 結果成碗都係我食哂🤤由於佢唔食生野 咁就叫左啲壽司填肚我當然偷左佢黎試如果你係芝士控 高度推介左面個款 有濃濃嘅芝士味 好好好好食 右面係軟殻蟹 同樣地 無令人失望!朋友繼續食佢嘅壽司😂😂😂花之戀我就覺得一般嘅 蟹棒都麻麻地 食放題真係食魚生抵🤤熟食黎講我都幾推薦依個牛肉 唔會太冧太un 又有肉味 唔錯架!牛柳粒當然係必叫啦 不過試過上面嘅一片片牛 牛柳粒即刻遜色哂😂炒蜆都唔錯架 蜆肉大大舊 無呃人!炸物黎講 不過不失啦 但係炸蝦略嫌有啲厚粉 但都ok嘅甜品我就試左milktop紫薯味雪糕其實無咩紫薯味 但就好濃奶味 都係食番movenpick好💩依到啲甜品都多選擇架 我地點左唔同款試 總結黎講 大喜屋以食魚生出名呢就當之無愧嘅 真係肥大肉厚 壽司都唔錯都好食 愛好刺生壽司嘅你地當然要去 不過其他食物就還待進步
Woooo!!! 好耐無食放題

由於佢唔食生野 咁就叫左啲壽司填肚
我當然偷左佢黎試
朋友繼續食佢嘅壽司😂😂😂

花之戀我就覺得一般嘅 蟹棒都麻麻地 食放題真係食魚生抵🤤

炒蜆都唔錯架 蜆肉大大舊 無呃人!

炸物黎講 不過不失啦 但係炸蝦略嫌有啲厚粉 但都ok嘅

甜品我就試左milktop紫薯味雪糕

依到啲甜品都多選擇架 我地點左唔同款試
總結黎講 大喜屋以食魚生出名呢就當之無愧嘅 真係肥大肉厚 壽司都唔錯都好食 愛好刺生壽司嘅你地當然要去 不過其他食物就還待進步啦!