2018-11-10 134 瀏覽
忙碌工作過後,今日終於可以同朋友一齊嚟食放題輕鬆下啦!!!今次嚟到呢間銅鑼灣嘅大喜屋,晚市早段已經甘多人啦   事不宜遲即刻攞menu,九秒九速度落咗第一輪單先再慢慢傾計~~~呢度選擇都好多,刺身壽司卷物小食炸物一品料理煮物甜品飲品等等......值得一讚!係呢度上菜速度真係比其他放題快好多!!!好快就黎左呢碟火炙壽司~~~上而下:炙燒芝士玉子、大喜黃金蟹棒燒、鰻魚壽司、海鹽燒左口魚邊壽司,燒三文魚腩壽司~大喜黃金蟹棒燒咁多款火炙壽司入面最推介TOP1最好食嘅!!!蟹棒size好大,好鮮甜!加上面嘅芝士,令到成個壽司都好惹味!好好食!!!我地叫左幾次添!!!炙燒芝士玉子第二款最推介嘅火炙壽司!玉子size都好大,再加上面嘅芝士,好惹味好好味!!左至右:吞拿魚沙律加州卷、牛油果軟殼蟹卷,鰻魚忌廉芝士卷三款之中最好味係鰻魚忌廉芝士卷,鰻魚幾大塊,好味~~~燒溫室甜菠蘿超推介!!!必食!!!菠蘿大大件又甜又好味!!!之後我地再嗌多左幾次都質素都係甘高,全部大大件又甜!!!各款炸物都到了,件件新鮮熱辣~~外皮好脆!芝士年糕入面好多芝士!芝士味好濃郁!芝士年糕煙煙韌韌!紫心香芋丸,炸吉列蠔,大大
忙碌工作過後,今日終於可以同朋友一齊嚟食放題輕鬆下啦!!!

今次嚟到呢間銅鑼灣嘅大喜屋,晚市早段已經甘多人啦

值得一讚!係呢度上菜速度真係比其他放題快好多!!!

好快就黎左呢碟火炙壽司~~~
大喜黃金蟹棒燒
咁多款火炙壽司入面最推介TOP1最好食嘅!!!

炙燒芝士玉子
第二款最推介嘅火炙壽司
玉子size都好大,再加上面嘅芝士,好惹味好好味!!

左至右:吞拿魚沙律加州卷、牛油果軟殼蟹卷,鰻魚忌廉芝士卷
三款之中最好味係鰻魚忌廉芝士卷,鰻魚幾大塊,好味~~~

燒溫室甜菠蘿
超推介!!!必食!!!菠蘿大大件又甜又好味!!!
之後我地再嗌多左幾次都質素都係甘高,全部大大件又甜!!!

各款炸物都到了,件件新鮮熱辣~~外皮好脆!

芝士年糕入面好多芝士!芝士味好濃郁!芝士年糕煙煙韌韌!

紫心香芋丸,炸吉列蠔,大大嚿,好味!

我地又再嗌多左幾次大喜黃金蟹棒燒同埋海鹽燒左口魚邊壽司,因為真係太好味啦!!!HAHAHA!!!

最後每人可以揀一款雪糕或者雪條,我就揀咗Milk top海鹽味~

好濃郁嘅牛奶味!雪糕好滑!!
值得推介!!下次可以唔一定食Haagen Daz可以試下Milk top雪糕都好好味㗎!!

整體而言,今次大滿足!呢間放題食物質素不錯,火炙壽司全部都值得推介!而且上菜速度非常快,價錢合理,值得再嚟食!!!~~~