2021-12-12 740 瀏覽
睇Youtube有人介紹尼度,見評價唔錯,於是就黎試試日本鐵板燒😆。 一入去就見bar枱同鐵板,睇住師傅煮鐵板燒應該幾正,可惜我地book唔到🙈。不過食物一樣咁吸引咁出色,每樣都份量岩岩好,就算兩個人分,都可以試到唔同款式,個人比較中意關東煮,芝士蛋奄列同牛舌。關東煮揀左蘿蔔同豆腐,兩樣都好入味,個湯唔會太鹹~蛋奄列建議趁熱食,我地掛住影相攤涼左🙈 芝士份量適中唔覺太漏,睇落好似好普通既菜式,好味在個調味同奄列既生熟程度,入面唔乾,下次去實會再嗌😋牛舌好juicy,彈牙唔un,極高質,又係必點大板燒配埋紫菜粉正👍🏻黑豚腩扒既伴菜有塊大薯餅好好食,至於肉就不過不失,可以試其他~。尼間係一定會再去既日本餐廳,侍應服務態度良好,就好似用廣東話溝通既日本人咁有禮貌😂 期間有日本人幫襯,見侍應都好專業用流利日文溝通,細節都做足,就坐時準備好熱毛巾喺枱上面,一餐飯就有日本既感覺,性價比超高,極推!💯

關東煮揀左蘿蔔同豆腐,兩樣都好入味,個湯唔會太鹹~
牛舌好juicy,彈牙唔un,極高質,又係必點
大板燒配埋紫菜粉正👍🏻