2019-08-12
曾經為佢地既吐司磚著迷既我都真係好耐無黎食過嚕!!呢晚收工同事興起話去食,問我有冇興趣join~~我見咁耐無食都想試下依家佢地水準如何,所以就同埋同事收工去食xppp原來佢地除左多左分店之外,食物既款式都多左唔少!!!!呢晚我就揀左個新出既拌麵:“薑蔥阿仔椒麻拌麵”HKd$90+10%,之後要左份新出既“芋頭花枝餅”HKd$46+10%,呢個小食就係同埋同事share一齊食~~~個拌麵份量適中,就算係男生食晒都會夠飽特別欣賞佢地既麵條夠煙韌花枝餅亦都唔錯,質感彈牙又富芋香之後我地都覺得意猶未盡,一致決定要嗌返個飯後甜品我地要左個“海鹽珍珠奶蓋岩漿蛋糕”HKd$88+10%一齊開心share以連鎖型式既餐廳黎講,呢個蛋糕已經好唔錯!蛋糕體尚算鬆軟唔乾身,而奶蓋味道咸甜得宜,加上有chewy既珍珠,整體食落既味道唔差架當晚我仲跟餐補左差額飲左呢杯賣相pinkpink又lady既草莓奶昔沙冰:“草莓櫻姬”HKd$+10%添
呢晚收工同事興起話去食,問我有冇興趣join~~
原來佢地除左多左分店之外,食物既款式都多左唔少!!!!
個拌麵份量適中,就算係男生食晒都會夠飽
特別欣賞佢地既麵條夠煙韌
花枝餅亦都唔錯,質感彈牙又富芋香
之後我地都覺得意猶未盡,一致決定要嗌返個飯後甜品
以連鎖型式既餐廳黎講,呢個蛋糕已經好唔錯!