2018-10-13 145 瀏覽
朋友推介呢間火鍋店,因為知我好鍾意打邊爐,而且呢度啲湯底好特別吓。六點半上到黎,都已經有七成客人,食食吓更加全場爆滿,好旺場呀!坐位都好寛敞喎。我哋就揀咗川貝海底椰燉鱷魚排湯,係一個養生燉湯,營養潤肺,而且限量發售。當中有啲鱷魚肉同埋瘦肉,亦有啲雞腳,都好足料,幾好飲。火鍋食肥牛是指定動作吧,特尚手切牛(中)份量都唔少,係用手起雙飛咁樣切,牛味唔錯。最特別係四色丸尚盛,四種丸入面都有唔同嘅餡料,咬落去先知係咩餡,令人大有期望。紫薯蓉、黑松露、鹹蛋黃、芥末籽,四種餡都好有特色。叫返個羽衣甘藍,高纖又抗癌,係近期大熱,不過纖維會有啲粗,要淥耐啲先得架。百花釀油條可以當小食,一啖咬落去油炸鬼脆卜卜,好香口。亦都可以蘸湯食,兩種食法各有千秋。最正係木耳鮮蝦雲吞,真係成個乒乓波咁大粒,好誇張! 入面餡料十足,無論係蝦、豬肉、木耳全部都好爽口,呢個做得好出色,大愛。配兩杯特色飲品:青檸梳打同洛神花蜜,爽呀!重點一提係店員態度親切友善,又好給力,服務五星。

配兩杯特色飲品:青檸梳打同洛神花蜜,爽呀!

重點一提係店員態度親切友善,又好給力,服務五星。