由於一向都有買其面包, 對此店面包部的質素與服務一向滿意. 故今日羅蘭士話肚餓, 一於試埋佢個堂食部, 睇吓水準如何.羅蘭士叫了個法包三文治tea set配橙汁, 而小弟則叫了個綠茶奶昔.奶昔味道一般, 但口感比較似奶多d, 過浠, 要杰身d先得, 完全感受唔到奶昔應有的豐富, 同triple Os的出品無得比!講吓羅蘭士既set點.首先, 把餐刀勁多積, 懷疑冇洗過冇抹過, 有d離譜, 皆因此店素來給小弟乾淨的感覺!之後三文治上枱, 羅蘭士讚其面包好食, 保持一貫高水準! 殊不知食到第二件烚蛋蕃茄治時, 羅蘭士食完d烚蛋後, 給眼利的小弟看見有一條毛, 仲要係孿既毛喺塊蕃茄上面, 真係非常恐怖加意上不到! 斷估蛋同蕃茄都不可能生毛啩! 來不及影相, 已被女服務員收回, 可惜!一而再的污糟事件發生, 試問邊有可能再喺度食嘢丫, 以毒攻毒咩, 大佬! 於是乎即刻嗌埋單.老實講, 餐廳方面發生咗呢d咁既情況, 理應識做, 呢餐免費啦! 但個女服務員(不是後生的)攞張單埋嚟, 收小弟杯奶昔不但子, 仲要收埋羅蘭士杯橙汁錢, 當散叫, 話份三文治錢已不收, 好似益咗我哋咁. 嘩, 當時真係打個
講吓羅蘭士既set點.

當時真係打個凸, 佢咁都可以講出口! 如果唔係因為肚餓, 都唔會入嚟呢度啦, 齋飲使鬼揾你咩! 咁無道理的情況吓當然要反映意見話冇可能收杯橙汁錢啦, 個女服務員當堂黑晒口面, 好似我哋錯咁! 喂大佬, 唔係做善事呀, 你出毛, 我出錢咩!
由餐具, 到食物, 到服務員都係咁黑, 喊面走唔甩, 以後唔會再幫襯此名符其實既黑店囉! 面包部, 唔使担心, 小弟相當均真, 並唔會同時判你死刑!
冇抹過多積餐刀
有一條毛烚蛋蕃茄治