2023-06-22 133 瀏覽
今次叫咗個🔥🦴火山骨,賣相非常吸引,泰汁酸辣度適中,配合排骨原來咁好食,仲要越食越好食,因為食到最後,排骨吸收曬成盤泰汁同肉汁既精華,😋回味無窮! 仲叫咗🐟明爐烏頭、🦑咖喱海鮮農夫包、泰式生蝦🦐、鹹蛋沙律🥗、超多椰肉大菜糕,個泰式清湯腩🍲我第一次飲,好味到我唔想同人share,樓面美女話泰國人用來解酒㗎喔,長知識!仲有好多嘢未試,今次叫太多喇。火山骨好似有兩個size,今次我叫咗大既,4-6個人食都夠曬,因為一定要叫其他嘢食😂,明爐烏頭有三個味道選擇,今次我哋揀咗酸辣👍🏻,下次試埋冬蔭同青檸!佢哋全部嘢都無味精,同埋響香港區真係唔太可能用呢個價錢食到呢種質素既泰餐,仲要全日Asahi買一送一,大滿足😍🥰

2023-06-20
  • 火山骨