2020-12-12 1967 瀏覽
米線嚟講 我個人最鐘意重口味 一定要夠酸夠麻夠辣🌶-一直係九龍區都冇試到重口味米線 直到有次同朋友無意撞入星林居就一試無回頭 成日都心思思想食😆今次點左雞翼 豬軟骨 蘿蔔 墨丸 多青 中辣 多酸 加多杯凍檸茶 埋單80幾蚊 唔記得左實際幾錢😆😆-老老實實 我覺得星林居係食湯底 🥘 佢啲配料其實無咩特式 豬軟骨硬過我條頸 雞翼就係屋企都滷到既滷水雞翼 🐥 墨丸蘿蔔就純粹白烚 米線夠淋 份量唔多 湯底濃厚而唔確喉 入口酸味率先撲出 辣味尾隨其喺 徘徊口喉 久久不散 啱哂我🤍-凍檸茶都係一般貨仔 我只係嗌嚟解辣🐶-環境大家都有目共睹 張枱由我一坐落嚟開枱就係咁污糟 我見店員收拾其他枱既碗碟既時候 都係齋執 冇加以清潔 同埋佢攞食物同執食物都係用同一對手套 🧤 都幾駭人-所以即使我再鐘意佢地湯底 可能都要等肺炎過左先再去食嚕〰️
米線嚟講 我個人最鐘意重口味 一定要夠酸夠麻夠辣🌶
就一試無回頭 成日都心思思想食😆