早幾日放長假響尖沙咀K11 Arts Mall 行街街,俾我冇意中發現君蘭麵包廠已靜雞雞進註九龍區😍以前想食佢一係要過海去銅鑼灣,一係就要去到新界北,而家終於可以輕輕鬆鬆隨時隨地都食到佢🤤九龍區新店有好多款充滿港式風味嘅包點、甜點選擇。其中🥥包括新分店限定忌廉筒,共有六款口味,除左有原味選擇,仲有菠蘿、開心果、紫薯、士多啤梨香甜選擇;其中一款仲突破傳統,佢哋自家創作出🥓煙肉薯仔筒🥔,超惹味香口,每件細細件,真係可以食完一件又一件😋🥥巨大版嘅牛角酥,大大件,見到就忍唔住要一口咬落去,件件充滿香滑忌廉,有開心果、黑芝麻、柚子及 Tiramisu四款選擇🥥仲有仲有多款精緻港式曲奇,大家到店後可以自助夾,食幾多夾幾多,完全實現零食自由😍

九龍區新店有好多款充滿港式風味嘅包點、甜點選擇。其中